Fietsenberg


Slijkstraat 10 3212 Pellenberg
0474 920 732 Klik om te bellen

Over Fietsenberg

Wat is Fietsenberg?

Onze fietsenwinkel in Pellenberg is ontstaan uit onze passie voor de sterk evoluerende technologie in de fietsenwereld. Wij willen met onze winkel graag een steentje bijdragen aan deze vorm van mobiliteit die alsmaar belangrijker wordt.

In onze kleine winkel vind je een enorm aanbod aan soorten fietsen en verschillende merken. Of je nou op zoek bent naar een mountainbike of bakfiets, of naar een elektrische fiets of BMX, bij ons ben je aan het juiste adres. Voor elke portemonnee is een passende fiets te vinden, kom dus gerust eens langs om te bekijken welke fiets wij je zouden adviseren.

Bij ons vind je niet slechte grote merknaam, maar vooral veel degelijke en kwalitatief goede fietsen. Als wij niet achter de kwaliteit van een fiets staan, dan zullen we deze zeker niet aan je verkopen. Je kunt er dus van uit gaan dat je in onze winkel alleen goede fietsen vindt, waar wij ook nog eens garantie op bieden. En dit allemaal zonder de ellenlange wachtrijen die u bij grote fietsenwinkels gewend bent!

Waarvoor kun je bij Fietsenberg terecht?

Je vindt bij ons niet alléén een groot assortiment fietsen van hoge kwaliteit. Je kunt ook voor de volgende zaken bij ons terecht:

·         Onderhoud en herstel van uw fiets
·         Verhuur van fietsen, bagagewagen en fietsendrager
·         Verkoop van fietsaccessoires
·         Fietslening
·         Fietsleasing
·         Fietsverzekering

Heb je vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, ons team kan je op professionele wijze adviseren.

Waarom kies je voor ons?

Kies voor ons als je graag lokaal wil winkelen en een kleine onderneming wil steunen. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je snel en vakkundig geholpen wordt, van de herkenbare wachtrijen is bij ons dus geen sprake.

Heb je je fiets niet bij ons gekocht, maar ondervind je hier problemen mee? Uiteraard kun je contact met ons opnemen voor de reparatie van jouw fiets. Zelfs als het je niet lukt om tijdens de gebruikelijke openingstijden langs te komen, horen wij graag van je. Wij plannen in dit geval graag een afspraak buiten onze standaard tijden in. Zien we je snel in onze winkel?

Fietsenberg in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verhuur van fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Bmx
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Ligfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen

Hoofdmerk

Geen specifiek merk

Merk scooters of bromfietsen

Niet van toepassing

Extra diensten

Fietsleasing
Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Onze locatie

Fietsenberg


Slijkstraat 10 3212 Pellenberg
0474 920 732 Klik om te bellen