Fietsenberg


Slijkstraat 10 3212 Pellenberg
0474 92 07 32 Klik om te bellen

Kwaliteit en service
Herstel en onderhoud van alle merken waar mogelijk
Geen klantenstop

Over Fietsenberg

Wat is Fietsenberg?

Onze fietsenwinkel in Pellenberg is ontstaan uit onze passie voor de sterk evoluerende technologie in de fietsenwereld. Wij willen met onze winkel graag een steentje bijdragen aan deze vorm van mobiliteit die almaar belangrijker wordt.

In onze kleine winkel vind je een groots aanbod aan soorten fietsen en verschillende merken. Of je nou op zoek bent naar een mountainbike, racefiets of bakfiets. Of je zoekt naar een elektrische fiets of BMX, bij ons ben je aan het juiste adres. Voor zowat elke budget is een passende fiets te vinden, kom dus gerust eens langs om te bekijken welke fiets wij je zouden adviseren en dit zonder aankoopverplichting.

Bij ons vind je basisfietsen maar we zetten vooral in op degelijke en kwalitatief goede fietsen. Als wij niet achter de kwaliteit van een fiets staan, dan zullen we deze niet spontaan aanbieden. Je kunt er dus van uit gaan dat je in onze winkel alleen goede fietsen geadviseerd krijgt, waar wij ook nog eens alle nodige garanties en desgewenst fietsverzekeringen op bieden. En dit allemaal zonder de ellenlange wachtrijen die u bij grote fietsenwinkels gewend bent!

Waarvoor kun je bij Fietsenberg terecht?

Je vindt bij ons niet alléén een groot assortiment fietsen van hoge kwaliteit. Je kunt ook voor de volgende zaken bij ons terecht:

· Onderhoud en herstel van uw fiets
· Verhuur van fietsen, bagagewagen en fietsendrager
· Verkoop van fietsaccessoires en -onderdelen
· Fietslening
· Fietsleasing
· Fietsverzekering

Heb je vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij zullen je altijd op professionele wijze adviseren.

Waarom kies je voor ons?

Kies voor ons als je graag lokaal wil winkelen en een kleine onderneming wil steunen. Bij ons ben je ervan verzekerd dat je vakkundig geholpen wordt, van de herkenbare wachtrijen is bij ons dus geen sprake.

Heb je je fiets niet bij ons gekocht, maar ondervind je hier problemen mee? Uiteraard kun je dan ook contact met ons opnemen voor de reparatie van jouw fiets. Wij herstellen alle merken naar best vermogen. Is je fiets niet door ons herstelbaar, dan heb je ook geen kosten.

Zelfs als het je niet lukt om tijdens de gebruikelijke openingstijden langs te komen, horen wij graag van je. Wij plannen in dit geval graag een afspraak buiten onze standaard tijden in. Zien we je snel in onze winkel?

De kleinste, grootse fietsenwinkel

Foto's

Fietsenberg

Fietsenberg in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Verhuur van fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Bmx
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Ligfietsen
Mountainbikes
Racefietsen
Stadsfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen

Hoofdmerk

Velo-de-Ville

Merk scooters of bromfietsen

Niet van toepassing

Extra diensten

Fietsleasing
Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Certificeringen

Fietshersteller

Bosch

Bosch

Bosch

Team

Onze locatie

Logo Fietsenberg

Fietsenberg

Fietsenberg


Slijkstraat 10 3212 Pellenberg
0474 92 07 32 Klik om te bellen