Het Fietslab


Sint-Maartenstraat 20a 3000 Leuven
016 35 35 32 Klik om te bellen

Fietsmobiliteit
Efficiëntie
Ontzorging

Over Het Fietslab

Het Fietslab is een fietsenwinkel, fietsenmaker en ontmoetingsplek voor al wie zich met de fiets wil verplaatsen, in en rond de stad Leuven, of daarbuiten.

Een betere leefwereld stimuleren met fietsmobiliteit, dat is waarom we iedere dag uit ons bed (en op onze fiets) springen. Minder file, meer efficiëntie. Minder lawaai, meer connectie.

We nemen graag de tijd om te kijken welke fiets het beste bij jouw noden en wensen past. Dit kan gaan van een bakfiets voor gezinnen, tot een speedpedelec voor snelle verplaatsingen. Ook stadsfietsen, elektrische fietsen, gravelfietsen, longtails, tandems, fietskarren, vouwfietsen, kinderfietsen maken deel uit van ons ruime, maar zorgvuldig geselecteerde gamma. Omdat we veel waarde hechten aan efficiëntie en ontzorging, zijn we in staat je een fiets te bezorgen die volledig aan je verwachtingen voldoet.

Al jaren is Het Fietslab de referentie voor cargofietsen voor gezinnen en bedrijven in de regio Leuven. Zo kiezen talrijke grote én kleine bedrijven voor een op maat gemaakte fiets voor specifieke doeleinden. We vinden het steeds fijn om samen met ondernemers tot mooie, ecologische mobiliteitsoplossingen te komen.

Foto's

Het Fietslab in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Ligfietsen
Stadsfietsen
Trekkingfietsen
Vouwfietsen

Hoofdmerk

Geen specifiek merk

Merk scooters of bromfietsen

Niet van toepassing

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Onze locatie

Het Fietslab


Sint-Maartenstraat 20a 3000 Leuven
016 35 35 32 Klik om te bellen