M-Velo BVBA


Evert Larockstraat 5 1880 Kapelle -op-den-Bos
015/418449 0485/846095 Klik om te bellen

Over M-Velo BVBA

Waarom is M-velo de beste keuze voor u?

Bij M-velo kan je vooral terecht voor de fietsen voor Woon-Werkverkeer , zowel gewone als elektrische fietsen en kinderfietsen in verschillende prijsklassen. M-velo heeft een eigen ophaaldienst . Geen zin om uw fiets te reinigen dan kunnen wij het voor u doen. Verder kan u bij ons terecht voor alle herstellingen en aankoop van accessoires en onderdelen.

Meer over M-velo:

Bij ons staat een persoonlijke aanpak en service op de eerste plaats. Wij zijn pas tevreden als de klant met een goed gevoel naar buiten gaat. M-velo heeft in 2016 een 2de plaats behaald van klantvriendelijkste handelaar van Kapelle-op-den-Bos via Handelsgids met een score van 9,38 op 10.

Wat kan M-velo u bieden?

De fietsen die bij ons op stock staan kunnen vrijblijvend geprobeerd worden bij ons in de straat . Wanneer uw fiets op herstelling moet doen wij al het mogelijke om dit zo snel mogelijk in orde te brengen en desnoods geven wij kosteloos een vervangfiets.

Wie gingen u voor?

De meeste van onze klanten komen uit Kapelle-op-den-Bos maar ook van omliggende gemeenten in een straal van ongeveer 15 km . Bij M-velo is iedereen welkom . Wij hebben een kleine winkel maar doen ons uiterste best om de winkel gezellig te maken zodat de klant zich op zijn gemak voelt bij ons.

Foto's

Helmen verkrijgbaar voor volwassenen en stoere helmen voor de kids

M-Velo BVBA in het kort

Verkoop van nieuwe fietsen

Ja

Soorten fietsen

Bakfietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
Stadsfietsen
Trekkingfietsen

Hoofdmerk

Geen specifiek merk

Merk scooters of bromfietsen

Niet van toepassing

Extra diensten

Fietsverzekeringen
Reparatie
Verkoop van fietsaccessoires

Onze locatie

Logo M-Velo BVBA

M-Velo BVBA

M-Velo BVBA


Evert Larockstraat 5 1880 Kapelle -op-den-Bos
015/418449 0485/846095 Klik om te bellen